AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözünü mavi görmek

Kahve falında kendi gözünü mavi görmek

Kahve falında kendi gözünü mavi görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi gözünü mavi gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini mavi gözlü görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gözler görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatına bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek işlerinin toparlanacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine inanılır.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bir kadın görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurmak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarışın mavi gözlü kadın görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir