AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözünü görmek

Kahve falında kendi gözünü görmek

Kahve falında kendi gözünü görmek o kimselerden menfaat göreceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi gözünü gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında göz yediğini görmek tatsızlıkların aşılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamaktan gözleri kızarmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok gözlü bebek görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözlü canavar görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz farı görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz göz farı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında başkasının gözlerini görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında renkli gözlü bayan görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir