AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok gözlü bebek görmek

Kahve falında çok gözlü bebek görmek

Kahve falında çok gözlü bebek görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında çok gözlü bebek gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı gözlü bebek görmek malının, parasının ve makamının artacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında çok gözlü bebek görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında iki göz bebeği görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gözlü bebek görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek rızkın genişlemesine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir