AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü mavi görmek

Kahve falında gözü mavi görmek

Kahve falında gözü mavi görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işarettir.

Kahve falında gözü mavi gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kendi gözlerini mavi görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işaret eder.

Kahve falında tek mavi göz görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü kadın görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi göz farı görmek gelir elde edeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir