AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında kendi dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında kendi dişinin düştüğünü görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, onu doyasıya yaşayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi dişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Kahve falında dişinin dolgusunun düştüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön üst dişinin düştüğünü görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi dişini düştüğünü görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet eder.

Kahve falında iki dişin düştüğünü görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına yorulur.

Kahve falında takma dişini düşürmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında alt dişinin düştüğünü görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir