AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bembeyaz görmek

Kahve falında kendini bembeyaz görmek

Kahve falında kendini bembeyaz görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, sevdiğine kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kendini bembeyaz gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklıklar veya iş birlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ayaklarını bembeyaz görmek ekmeğinin bereketleneceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında her yeri bembeyaz kar görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında dişini bembeyaz görmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında bembeyaz giymek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin bembeyaz olduğunu görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü bembeyaz görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında bembeyaz kar yağdığını görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bembeyaz ışık görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir