AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi hamile kadın görmek

Kahve falında anneyi hamile kadın görmek

Kahve falında anneyi hamile kadın görmek arzularına kavuşacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi hamile kadın gördüyseniz:

  • İstikrarsız bir görünüm çizmenize neden olacak hareketlerden sakınmalısınız.

Kahve falında anneyi hamile kadın görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına alamet eder.

Kahve falında annemin hamile olmasını görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında annenin hamile olduğunu görmek bahtın açılacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında anneni hamile görmek hastalığının düzeleceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi hamile görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyi hamile görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir