AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi aletini görmek

Kahve falında kendi aletini görmek

Kahve falında kendi aletini görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi aletini gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Kahve falında spor aleti görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, yalan söylemeye tabir olunur.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi aletini görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hasret ve özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon şarj aleti görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında aletle uçmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında epilasyon aleti görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfak aletleri görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, derde ve kedere düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir