AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin yavrusunu görmek

Kahve falında kedinin yavrusunu görmek

Kahve falında kedinin yavrusunu görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kedinin yavrusunu gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Kahve falında yavru sokak kedisi görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru siyah beyaz kedi görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, rahatının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında yavru van kedisi görmek üzüntünden sağlığından olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane kedi yavrusu görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çok fazla kedi yavrusu görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrusunu kovalamak girdiği projelerden zararla çıkacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi hediye almak hayırlı bir terfi alınacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir