AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden kedi öldürmek

Kahve falında istemeden kedi öldürmek

Kahve falında istemeden kedi öldürmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında istemeden kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında istemeden kedi öldürmek geçim derdine düşeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında istemeden adam öldürmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında istemeden birini öldürmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini istemeden öldürmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istemeyerek birini öldürmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında istemeden öldürmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ölmek istememek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürmesini görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir