AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin doğurmasını görmek

Kahve falında kedinin doğurmasını görmek

Kahve falında kedinin doğurmasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kedinin doğurmasını gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Kahve falında kediyi doğurtmak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin doğurmasını görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kedi doğurtmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret eder.

Kahve falında kedi doğuran kadın görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi doğurduğunu görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında kedi doğurması görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, işlerinin günden güne açılacağına inanılır.

Kahve falında doğurmuş kedi görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir