AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi doğurtmak

Kahve falında kedi doğurtmak

Kahve falında kedi doğurtmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, başının ağrıyacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi doğurtmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında kedinin doğurmasını görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında doğurmuş kedi görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kedi doğurmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında kediyi doğururken görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kedi doğurması görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi doğurmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi doğuran kadın görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir