AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yemek

Kahve falında kedi yemek

Kahve falında kedi yemek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında kedi yemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşmanız işleri güçleştirirken, gizli hareket etmeniz ilerlemeyi hızlandırabilir.

Kahve falında kedi köpek eti yemek moral bulacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yemek görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi yemek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu yemek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek maddi kayıpların olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında kedi yemek yerken görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi etini yemek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir