Kahve falında kedi yavrularıyla görmek

Kahve falında kedi yavrularıyla görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında kedi yavrularıyla gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yavru kediyi öldürdüğünü görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında küçük beyaz kedi yavrusu görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin yavrularını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavruları sevmek maddi gücünün katlanacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru siyah kedi görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrularını sevmek dileklerin gerçekleşeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan kedi yavrusu görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir