AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusunu görmek

Kahve falında kedi yavrusunu görmek

Kahve falında kedi yavrusunu görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, hayır vereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrusunu gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz.

Kahve falında yavru kediyi öldürdüğünü görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işaret eder.

Kahve falında kara yavru kedi görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, maddi gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kediler görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavrulamış kedi görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kötü duygularından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu ölüsü görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına delalet eder.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru van kedisi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yavru kedi görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir