Kahve falında kedi yanması görmek

Kahve falında kedi yanması görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kazancı arttıracağına, gönlündeki gibi sevileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yanması gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında kedi yanması görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yanmış kedi görmek neşeli zamanların yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin yanmasını görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi yanmış görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yanmış görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış civciv görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya yorulur.

Kahve falında saçının yanmasını görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yanmış patates görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir