AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi yavru kedi görmek

Kahve falında kahverengi yavru kedi görmek

Kahve falında kahverengi yavru kedi görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi yavru kedi gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Kahve falında kahverengi yavru kedi görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kedi yavrusu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi tavşan yavrusu görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi at ve yavrusunu görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi yavru köpek görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kedi görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi beyaz kedi görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işarettir.

Kahve falında üç tane kedi yavrusu görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir