AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedide pire görmek

Kahve falında kedide pire görmek

Kahve falında kedide pire görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yiyip içeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedide pire gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında kedide pire görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi piresi görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin üzerinde pire görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ve pire görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kedi üzerinde pire görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pireli kedi görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin üstünde pire görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek piresi görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir