AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve koyun görmek

Kahve falında kedi ve koyun görmek

Kahve falında kedi ve koyun görmek keyfin kaçacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kedi ve koyun gördüyseniz:

  • Sonuçlanmasını beklediğiniz konularda cevaplar gelmeye başlıyor.

Kahve falında kedi ve koyun görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kellesi temizlemek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun yüzerken görmek kimden akıl soracağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kör koyun görmek mal kaybına uğrayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında koyunların öldüğünü görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun ve çoban görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun emzirmek keyifli olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda koyun görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir