AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi pençesi görmek

Kahve falında kedi pençesi görmek

Kahve falında kedi pençesi görmek maddi anlamda zayıflayacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi pençesi gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kedi pençesi görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı pençesi görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulur.

Kahve falında pençe görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bütçesinin daralacağına işarettir.

Kahve falında ayı pençesi görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, şanssızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kartal pençesi görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan pençesi görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan pençesi görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu tutmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir