AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynananın büyü yaptığını görmek

Kahve falında kaynananın büyü yaptığını görmek

Kahve falında kaynananın büyü yaptığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynananın büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Kahve falında kaynananın büyü yaptığını görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı hasta görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında kaynananın öldüğünü duymak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı hamile görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kaynana evi temizlemek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanaya küsmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kaynana görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kaynanamın evini görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir