AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanadan hediye almak

Kahve falında kaynanadan hediye almak

Kahve falında kaynanadan hediye almak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aksiliklerin son bulacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanadan hediye almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Kahve falında kaynanadan hediye almak örnek insan olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kaynana görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında kaynananın evini temizlemek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında kaynanayla kavga etmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının ağladığını görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında kaynananın doğurduğunu görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kaynanadan para almak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanayı öpmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir