AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kaynana görmek

Kahve falında hasta kaynana görmek

Kahve falında hasta kaynana görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, bolluk içinde yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında hasta kaynana gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Kahve falında kaynanasını hasta görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işaret eder.

Kahve falında kaynananın hasta olduğunu görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında hasta kaynana görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kaynanasının hasta olduğunu görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kaynanayı hasta görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kaynana hasta görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanaya yemek vermek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının evlendiğini görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kişiye hep umut olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir