AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynak pınar görmek

Kahve falında kaynak pınar görmek

Kahve falında kaynak pınar görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, duyguların karşılık bulacağına, maddi konuda zayıflayacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kaynak pınar gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Kahve falında kaynak pınar görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pınarda yüzmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pınardan su almak gözyaşına boğulacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Kahve falında pınar suyu görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında pınar görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Kahve falında su pınarı görmek borçlarının hafifleyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pınardan su doldurmak kolaylığa kavuşacağına, bilincin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan pınar görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir