AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı meyvesi görmek

Kahve falında kayısı meyvesi görmek

Kahve falında kayısı meyvesi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı meyvesi gördüyseniz:

  • Yanıltılmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kayısı meyvesi görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kayısı meyvesi yemek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine inanılır.

Kahve falında şekerpare kayısı görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı ağacı ekmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, üzgün ve karamsar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı ve şeftali görmek geçimin kolaylaşacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, endişelerini silip atacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı suyu içmek parasını ve işini kaybedeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir