AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı çiğidi görmek

Kahve falında kayısı çiğidi görmek

Kahve falında kayısı çiğidi görmek sahip olduklarının eksileceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına inanılır.

Kahve falında kayısı çiğidi gördüyseniz:

  • Boşa zaman harcamayın.

Kahve falında kayısı çiğidi görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğit görmek sıkıntılardan kurtulmaya, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı sattığını görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı toplamak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı ağacı görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kayısı görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir