AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalideyi ağlarken görmek

Kahve falında kayınvalideyi ağlarken görmek

Kahve falında kayınvalideyi ağlarken görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ayıplanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında kayınvalideyi ağlarken gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında kayınvalideyi ağlarken görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Kahve falında kayınvalidenin hamile olduğunu görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kayınvalideyi görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kayınvalidesiyle kavga etmek hayattan elini eteğini çekeceğine, en pahalı evlerde oturacağına işaret eder.

Kahve falında kayınvalide ve kayınpederle kavga etmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyi hasta görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında kayınvalide sarılmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyi yatakta görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir