AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalideden para almak

Kahve falında kayınvalideden para almak

Kahve falında kayınvalideden para almak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayınvalideden para almak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Kahve falında kayınvalideden para almak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Kahve falında kayınvalidenin geldiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalide öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kayınvalide ve kayınpederle kavga etmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalidenin görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayınvalideye su vermek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek yaşam tecrübesi edineceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına inanılır.

Kahve falında kayınvalideyle telefonda konuşmak mevcut konforunun da devam edeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir