AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaydığını görmek

Kahve falında kaydığını görmek

Kahve falında kaydığını görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, tecrübe kazandıracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, şifa edineceğine, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kaydığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yapacağınız değişiklikler öz güveninizi arttıracak.

Kahve falında gözlerinin kaydığını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Kahve falında bal kaymak almak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan bebek görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla buzda kaymak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, buna rağmen kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında valizini kaybettiğini görmek variyetinin her geçen gün artacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ballı kaymaklı ekmek yemek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kar üzerinde kaymak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulur.

Kahve falında çatıdan kaymak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir