AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal kaymak almak

Kahve falında bal kaymak almak

Kahve falında bal kaymak almak işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal kaymak almak gördüyseniz:

  • Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında balla kaymak yemek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı kaymaklı ekmek yemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hem hayatının kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ballı kaymak yemek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bal kaymak yemek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında bal ve kaymak yemek gözyaşının dineceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaymak bal yemek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ballı kaymak zor zamanlar geçirileceğine, kişinin daha çok kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir