AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerinde kaymak

Kahve falında kar üzerinde kaymak

Kahve falında kar üzerinde kaymak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar üzerinde kaymak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Kahve falında karlı tepeden kaymak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde kaymak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde kaydığını görmek bilincin artacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kar kaymak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında karlı dağdan kaymak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında karlı dağda kaymak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kar üstünde kaydığını görmek yarar sağlamayacağına, halsizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybettiğini aramak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir