AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybettiğini bulamamak

Kahve falında kaybettiğini bulamamak

Kahve falında kaybettiğini bulamamak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, ünleneceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybettiğini bulamamak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında kaybolup evini bulamamak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalettir.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi bulamamak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında kaybettiğini bulamamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işarettir.

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, koltuğunun yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında gideceği yolu bulamamak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında un bulamamak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taksi bulamamak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir