AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan uçmak

Kahve falında kayadan uçmak

Kahve falında kayadan uçmak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kayadan uçmak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kayadan uçmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kaya üzerinde ev görmek kendi bildiğini okuyacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında kayalığa çıkmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında kayada oturmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan denize düşmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında kayalıklardan düşmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, saygınlığının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan denize atlamak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, insanlarla iç içe olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir