AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgayı engellemek

Kahve falında kavgayı engellemek

Kahve falında kavgayı engellemek güzel ve doğru işler yapacağına, yeni bir yol tutulacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kavgayı engellemek gördüyseniz:

  • İmkansız şeyler vaat eden oluşumlardan ya da ürünlerden uzak durun.

Kahve falında kavgayı engellemek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken engellemek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmayı engellemek çok büyük başarılara imza atacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyameti engellemek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmasını engellemek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangını engellemek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazı engellemek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasıyla kavga etmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir