AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı engellemek

Kahve falında namazı engellemek

Kahve falında namazı engellemek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namazı engellemek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında namaz kılmayı engellemek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılmasını engellemek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında namazı engellemek ibadetlerini de aksatmayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılarken engellemek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavgayı engellemek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangını engellemek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında kıyameti engellemek moralinin düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet eder.

Kahve falında namaz tesbihi çekmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir