Kahve falında adamın öldürüldüğünü görmek

Kahve falında adamın öldürüldüğünü görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Kahve falında adamın öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Kahve falında yabancı bir adamın öldüğünü görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına inanılır.

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamın öldüğünü görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamın öldüğünü görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında din adamının öldüğünü görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı öldürmek daha kararlı bir kişi olunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamı öldürmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top