AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etmeyi görmek

Kahve falında kavga etmeyi görmek

Kahve falında kavga etmeyi görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga etmeyi gördüyseniz:

  • İşleri doğru şekilde ele almanız durumunda, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında iki erkeğin kavga ettiğini görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek ayrılanların birleşeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birinin kavga ettiğini görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kavga ettiğimi görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınıyla kavga ettiğini görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeklerin kavga etmesini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir