AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip ağlamak

Kahve falında kavga edip ağlamak

Kahve falında kavga edip ağlamak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga edip ağlamak gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ağlamak attığı adımların boşa gideceğine, başarılarının kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kavga edip ağladığını görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, talihinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga edip ağlamak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle kavga edip barışmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kavga edip bağırmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalet eder.

Kahve falında önce kavga edip sonra barışmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kavga edip sonra barışmak fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir