AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavak ağacı kesmek

Kahve falında kavak ağacı kesmek

Kahve falında kavak ağacı kesmek giden birinin geri döneceğine, işi ile gündeme geleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, huzurunun yerinde olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kavak ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Kahve falında kavak ağacı kesmek sıhhat ve moral bulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında uzun kavak ağacı görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kavak ağacı sulamak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kavak ağacı yaprağı görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, esenlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında kavak ağacının devrildiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında kavak ağacına çıkmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kavak ağacı görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavak ağacından düşmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir