AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kavak ağacı görmek

Kahve falında yeşil kavak ağacı görmek

Kahve falında yeşil kavak ağacı görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, elinin sıkışacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kavak ağacı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Kahve falında yeşil kavak ağacı görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kavak ağacı kesmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında kavak ağacının kesildiğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavak ağacı yaprağı görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavak ağacından düşmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun kavak ağacı görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kavak ağacına tırmanmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kavak ağacı görmek hem yıpranacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir