AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavak ağacına çıkmak

Kahve falında kavak ağacına çıkmak

Kahve falında kavak ağacına çıkmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, işin düzeltileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kavak ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında kavak ağacına çıkmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavak ağacı yaprağı görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında kavak ağacına tırmanmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kavak ağacı görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında kavak ağacının devrildiğini görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavak ağacından düşmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş kavak ağacı görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kavak ağacı görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir