AnaSayfa / Genel / Kahve falında katlanmış para görmek

Kahve falında katlanmış para görmek

Kahve falında katlanmış para görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katlanmış para gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında katlanmış para görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatı kat görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında alt katta oturmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında üst kat görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok katlı apartman görmek canının kıymetini bileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında çok katlı ev görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalettir.

Kahve falında üçüncü kata çıkmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir