Kahve falında katlanmış kağıt görmek

Kahve falında katlanmış kağıt görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında katlanmış kağıt gördüyseniz:

  • Çok parlak görünen yatırımlar göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında katlanmış kağıt görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına tabir olunur.

Kahve falında çok katlı ev görmek kazancının daha da artacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında katlı çamaşır görmek verilen emeklerin heba olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok katlı otel görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çift katlı otobüs görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kat kat yatak görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı bina görmek bazı konularda önayak olunacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında teras kat görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir