AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları beyazlamak

Kahve falında kaşları beyazlamak

Kahve falında kaşları beyazlamak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları beyazlamak gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kaşları beyazlamak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşların beyazladığını görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçının beyazladığını görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Kahve falında saçımın beyazladığını görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmının beyazladığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarımın beyazladığını görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalı beyazlamak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, feraha ermeye inanılır.

Kahve falında birinin saçlarını beyazladığını görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir