AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarını beyazladığını görmek

Kahve falında birinin saçlarını beyazladığını görmek

Kahve falında birinin saçlarını beyazladığını görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin artacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, çirkin amellere, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçlarını beyazladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında ölmüş birinin saçının beyazladığını görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızının saçlarının beyazladığını görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, güzel günlerle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarının önünün beyazladığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarının beyazladığını görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının saçının beyazladığını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saçlarının beyazladığını görmek zaman bulmakta zorlanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun saçının beyazladığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında kadının saçlarının beyazladığını görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kötü yola sapmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir