AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasiyerle kavga etmek

Kahve falında kasiyerle kavga etmek

Kahve falında kasiyerle kavga etmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, engel teşkil edeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında kasiyerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Kahve falında kasiyerle kavga etmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında kasiyer olmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasiyer görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında biriyle kavga edip barışmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla kavga etmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında laf kavgası yapmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında imamla kavga etmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga eden iki kişiyi ayırmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir