AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık satmak

Kahve falında kaşık satmak

Kahve falında kaşık satmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, aile hayatının bozulacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, ticarette zarar edeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık satmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında kaşık satmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında çatal kaşık satmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında odun kaşık görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında paslanmış kaşık görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker kaşığı görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antika kaşık görmek yolunun açılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir kaşık görmek beklentilerine ulaşacağına, işinden geri kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir