AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık atmak

Kahve falında kaşık atmak

Kahve falında kaşık atmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında çatal kaşık atmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kaşık atmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında şimşir kaşık görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal bulmak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yemek kaşığı görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kaşık almak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında kaşık yemek kötü bir habere veya tehlikeye, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık dağıtmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir