AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartala binmek

Kahve falında kartala binmek

Kahve falında kartala binmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, ne yöne gideceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kartala binmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Kahve falında kartala binmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kartal görmek hayaline kavuşacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kartal yavrusu yakalamak saygınlığına da saygınlık katacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kartal yada şahin görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartal saldırısına uğramak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında üç başlı kartal görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine delalettir.

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kartal heykeli görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir