AnaSayfa / Genel / Kahve falında kart almak

Kahve falında kart almak

Kahve falında kart almak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kart almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Kahve falında kardan ev yapmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kardan adam görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Kahve falında karda çiçek görmek bol bol hayır duası alınacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kredi kartını kaybetmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında karda yürüdüğünü görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardan yürümek üzüntüden sonra ferahlamaya, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet eder.

Kahve falında karda düşmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kredi karti kaybetmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir